Inschrijven voor EC2024 / Enlist to EC2024

Op 1 mei gaat de inschrijving voor het EC2024 over van Stage 1 naar Stage 2. Kijk op het Forum (link) wat dit eventueel betekent voor jouw deelname. Voor Nederlandse deelnemers geldt dat je lid van Micro Magic Nederland moet zijn.

On May 1, registration for EC2024 will transfer from Stage 1 to Stage 2. Check the Forum (link) to see what this may mean for your participation.

Camera op de boot, gaslek om de hoek…

Ter lering en vermaak heeft Geert de mogelijkheid een camera op z’n boot te zetten. Zowel met blik vooruit als achteruit. Hieronder een voorbeeld dat is opgenomen op 13 maart op de High Tech Campus. Uiteindelijk werden we i.v.m. het gaslek naar binnen gesommeerd en heben daarna door de nog enig openstaande poort de Campus verlaten richting de lege snelweg. Dat lege was van korte duur, een paar km verder was het aansluiten in de file.

Website van slag?

Op een of andere wijze lukt het niet de “10” in een “9” te veranderen. Ik laat het even zo om te voorkomen dat we bij het repareren de kans lopen de lijst van deelnemers te verliezen.

Het NNK is dus op de zaterdag!

Nu ook in Nijkerk MM zeilen!

Via deze web site krijgen af en toe vragen waar lokaal met de Micro Magic kan worden gezeild. Niets is immers leuker dan met een paar bootjes om de boeitjes te zeilen en de resultaten onder genot van een bakje koffie na te bespreken. Lokale zeilgroepen zijn ook de ideale plekken om meer te weten te komen over bouw en trim van de Micro Magic.

Zo ook in Nijkerk: als het niet met bakken uit de lucht komt vallen of stormt zeilen ze daar iedere zondag vanaf 13:00 uur in de haven De Zuidwal in Nijkerk. Iedereen is welkom!

Seizoen 2023-2024 nadert!

Een Eindhovense drie-eenheid: 504, 264 en 41 gaat op 16 en 17 september in Inheiden (Duitland) deelnemen aan het GMMC. Daarna gaat het bestuur aan de slag met de planning van de ALV en een voorstel voor de Wintercupdata. Hou alvast de €10 bij de hand voor de contributie (de definitieve bijdrage wordt op de ALV vastgesteld).

Opnieuw plezier bij jeugdmiddag van WSV Lelystad

Voor de derde keer waren we bij de jeugdmiddag van de WSV Lelystad present met maar liefts 11 bootjes. Zeilen met de Micro Magic is altijd weer een feest voor jong & oud.

Het weerbericht voorspelde regen en straffe wind, maar op een buitje na bleef het droog en in de windschaduw van het clubhuis kon met een A-tuig prima worden gezeild. Een kort baantje gaf genoeg mogelijkheden het ronden van de boeien te oefenen. De onervaren zeilers en zeilsters werden gecoached; rustig aan met dat roer, op de fiets moet je ook niet slingeren…. De ouders wilden natuurlijk weer eens wedstrijdjes varen net als met hun grote boot. Al met al veel plezier gehad. De organisatie heeft ons van lunch en drank voorzien, waarvoor dank. Tot volgend jaar dan maar weer?