ELMER BOON OPPERMACHTIG!!

Zondag  14 januari gingen we vroeg op pad naar Aalsmeer. Eerst Bert Broer oppikken en met de auto op weg. Vlak voor Aalsmeer gingen we Marcel Klein voorbij en gezamenlijk kwamen we aan in het gezellige clubhuis van WSV Aalsmeer. Na een kopje koffie de boot klaarmaken voor een dagje zeilen. Dit keer waren we met 18 Micro’s en elke race waren er 2 starters op de baan die Klaas Spaargaren er weer goed had ingelegd. Voor de lunch hebben we 9 races  gevaren en iedereen is een keer starter geweest. De beste/ de snelste/ degene met de minste fouten was Elmer Boon met de MM 1984.

Na de voortreffelijke lunch met soep, broodje kaas/ beleg en een broodje kroket gingen we weer het zelfde blokje zeilen als de ochtend op een iets gewijzigde baan ivm veranderde windrichting. De uitslagen veranderden niet veel, Elmer bleef veel races winnen met Marcel Klein ( MM 780) op grote achterstand 2de, 3de werd Tjakko Keizer met de MM 180.

Na de uitslag ging het bestuur met een afvaardiging van de zeilvereniging om de tafel om het ONK in maart voor te bereiden. Dit belooft een mooi evenement te worden. Binnenkort start de inschrijving. Hou de site in de gaten.

Al met al kwamen we laat thuis na een prachtige dag zeilen met een duidelijke winnaar.

Jan de Best, MM Ned 2552

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.