NNK Grou 19 maart: spannende ontkoping

Daar sta je dan, net uit warm Spanje te kleumen op een Grou’s steigertje. Bij de inschrijving voor het evenement zit je op de deelnemerslijst te kijken…
Och die en die en misschien die moet ik toch wel kunnen hebben.
Maar wat kan je je vergissen. Je denkt dat doe ik wel effe.

Wat valt het tegen na weer een half jaar niet meer een zender in de handen te hebben gehad. Niet dat ik regelmatig deuken in pakjes boter vaar, het is en blijft een verdraaid moeilijk spelletje. Het lijkt wel hoe kleiner het bootje hoe moeilijker het is.
Dat maakt het voor mij ook interessant juist omdat je er lang over doet om er een beetje “goed” in te zijn.
Om met mijn eigen prestatie op dit kampioenschap te beginnen…
Al had ik zeventien aftrekwedstrijden gehad, dan was de uitslag niet anders geweest dan dat hij is. De andere kant van de uitslagen lijst:

  1. Geert Middel
  2. Elmer boon
  3. Marcel klein

Gefeliciteerd heren met het behaalde zilvergoed.
Een kleine pleister op mijn wonde is de wetenschap dat ik het moest opnemen tegen de Microkanjers van Nederland.
Nou rijst bij mij de vraag; Moet ik de winters in Nederland blijven om te trainen?…
Onze dank gaat natuurlijk naar de organisatoren, Jeanette voor de uitslagverwerking en de foto’s van dit leuke evenement, de kachel in het clubhuis en onze lieve Heer voor een droge dag. Oh ja… ook aan al mijn tegenstanders die me weer op mijn plaats gezet hebben.

Graag tot begin April voor een herkansing.
Tom

[ngg src=”galleries” ids=”48″ display=”basic_thumbnail”]