Uitslag en verslag Wintercup Heeg 13 nov 2022

Vanmorgen vroeg zag het er niet naar uit. De blaadjes hingen roerloos aan de bomen in Sneek. Toch maar op weg naar Heech en zowaar enige rimpeltjes op het water. Grootste tuig erop gezet A – dus. Van het icarex A tuig heb afscheid genomen en nog geen goede vervanging voor gemaakt. Na enig overleg heeft Marcel er een lange baan in gegooid waarbij de gate wel erg ver weg lag. Helaas maar 8 deelnemers. Toch met een zonnetje erbij mooie wedstrijden gezeild met voor iedereen erg wisselende resultaten.

Zelf heel goed begonnen maar dan schat je de gateboei verkeerd in met als gevolg weg eerste plaats. Dit gebeurde mij nog een keer en ook nog eens de bovenboei gemist. Maar hier hadden andere deelnemers ook last van.

Na de lunch minder wind en erg draaierig. Elmer wist toen een inhaalslag te maken met als resultaat overall winnaar op een punt met Marcel. Dit wel dankzij 2 x 8 punten aftrek.

Kortom leuk gezeild op een schitterende gastvrije locatie. Had wel op een beter eindresultaat gerekend. Volgende keer beter zullen we maar denken.

Groet. MM 62.

[ngg src=”galleries” ids=”43″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]