Uitslag Wintercup Wolphaartsdijk

Op 12 november vond voor de tweede keer een MM Wintercup wedstrijd in Wolphaartsdijk plaats, onofficieel als “zeeuws kampioenschap” bestempeld. 

In dichte mist vertrokken we in aller vroegte uit Eindhoven.  We werden welkom geheten door onze Belgische vrienden die het evenement daar organiseren op hun prachtige locatie. Vergeleken met vorig jaar viel het aantal inschrijvingen wat tegen (o.a. door ziekte), maar dat mocht de pret niet drukken. 

Er was niet veel wind, maar er kon toch een prima baan in gelegd worden, die een uitdagend toneel vormde voor een spannende strijd . Voor de middag hebben we  5 wedstrijden kunnen varen. Tussen de middag konden de deelnemers lunch nuttigen in het clubhuis, met warme soep en een broodje kroket konden we weer een beetje opwarmen. 

Na de middag nam de wind nog een beetje af, dan is het lastig om de concentratie vast te houden, maar we hebben er in totaal toch 12 wedstrijdjes uit kunnen persen.  Nadat de uitslag was berekend werden we winnaars bekend gemaakt. Er waren weer super leuke zelf gemaakte (3d geprinte)  prijzen te verdelen. Ikzelf was 1e. De strijd om de 2e plaats was spannend, maar uiteindelijk was Rian met 1 puntje voor  Erik geëindigd. Gefeliciteerd.

Al met al was het weer puik georganiseerd, organisatie hartelijk dank daarvoor, hopelijk volgend jaar weer, maar dan met weer wat meer deelnemers.

Geert, NED-264