Verslag ALV Cup, Aalsmeer 20 oktober 2019

Even afstoffen….

Na twee jaar niet meer met de Micro Magic gevaren te hebben maar weer eens besloten om te gaan varen. De NED 411 leek er op zaterdag anders over te denken, maar na het vervangen van zeil servo was alles in orde. Op zondag morgen het bootje nog even afgestoft (en daarna gewogen – 787 gram) en  naar Aalsmeer gereden.

Aangekomen bij de watersportvereniging Aalsmeer, waren er vele bekende gezichten en (gelukkig) ook wat nieuwe leden. Het ochtendprogramma bestond uit de Algemene Leden Vergadering, met hierin de financiële jaarstukken en de plannen voor het komende jaar, inclusief de Wintercup kalender.  Het bestuur had weer hard gewerkt om alles voor de leden in orde te maken, complimenten mannen !

Na een prima lunch verzorgd door de watersport vereniging Aalsmeer, kon er dan eindelijk gevaren worden. Klaas wist er weer een prima baantje in te leggen, maar de wind liet het helaas afweten…

Uiteindelijk werd er toch besloten om te gaan varen, maar na 4 wedstrijden was het echt gedaan met de wind. Het aantal wedstrijden was onvoldoende voor de Wintercup, maar voor mij voldoende om de smaak weer te pakken te krijgen, ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd in Aalsmeer.

Theo overhandigde na afloop de prijzen en wist op onnavolgbare wijze te bepalen dat de nummer zes het verslag mocht schrijven. Aan mij de eer dus, in ruil voor een reep chocolade. Er staat mij overigens bij dat deze eer in het verleden aan de nummer tien werd gegund, maar ik zal vanaf nu plek zes proberen te vermijden..

Alle vrijwilligers (inclusief het team achter de bar) bedankt en tot de volgende wedstrijd! En oh ja, Elmer Boon was de winnaar, maar dat was twee jaar geleden ook al zo !

NED 411, Meindert Vos

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.