Wedstrijdverslag Balk 4 november 2018

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Freek ik kom uit Nootdorp vlak onder Den Haag wat je waarschijnlijk wel kan horen. Ik vaar nu voor het tweede jaar mee. Mijn nummer is NED 91.

Vroeg op en richting Friesland bij ons in het west nog 10 graden maar hoe dichter je bij Friesland komt hoe kouder (3 graden). De vooruitzichten waren goed er stond een lopend wind uit een mooie hoek. Marcel (780) had er weer een mooie baan uitgelegd, dat kan je wel aan hem overlaten.

De baan was niet te lang daar door konden we 11 voor en 11 wedstrijdjes na de pauze varen en toch op tijd klaar zijn.

Allemaal met een A tuigje erop ondanks de wat flinken vlagjes. Elmer (1984) heeft mij weer even zeilers gegeven met 11 x 1e plaatsen. Helaas had ik het pas met de laatste wedstrijd in de gaten hoe het moest dus toch nog een 1e plaatsje, jammer dat het afgelopen was er zat misschien wel meer in. Klaas (118) wist me wel teleur te stellen dat de volgende week ik in Aalsmeer weer opnieuw kon beginnen met trimmen. Ik hoop dan dat ik het wat sneller door heb.

Het was een mooie zeildag en super goed georganiseerd. 

Freek NED 91

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.