Wedstrijdverslag Wintercup Heeg van 3 november

Bij aankomst in het altijd pittoreske Heeg had Marcel alweer een mooie baan uitgelegd voor een mooie zuidenwind kracht 2/3. Na gezellig in de kantine een kop koffie te hebben gedronken hebben we de eerste 10 wedstrijden gevaren met veel publiek uit de optimisten- en splashklasse.
Na een lekkere lunch van tomatensoep en brood met kroket hebben we de laatste 6 races gevaren. Al met al een heel gezellige dag waarbij moet worden opgemerkt dat Heeg toch wel een hele mooie locatie is, zo dicht bij de koffie en waarbij het wedstrijdveld altijd goed ligt ten opzichte van de walkant. Elmer gefeliciteerd met de 1e plaatst en Geert, Marcel en Gerard ook chapeau met jullie 43 punten.

Mvrgr NED-1418

Noot van de wedstrijdleiding:

Bij nader inzien hadden we meer aftrekwedstrijden (5 i.p.v. 3) moeten verwerken. De grootste veranderingen hebben betrekking op plaats 2,3 en 4. In de oude  versie hadden plaats 2,3 en 4  ( NED-264, NED-780 en NED-1418) 43 punten maar met de correcte 5 aftrekwedstrijden veranderde de volgorde en het aantal punten. 2e is dan Marcel Klein met de 780, 3e is Gerard Pars met de1418 en 4e Geert Middel met de MM264. Gelukkig heeft Gerard zijn wedstrijdverslag, toegewezen via het lot op plek vier, ingeleverd, waarvoor dank.

De gecorrigeerde uitslag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.